MGP Sirkuset i Trondheim Spektrum. Generalen skryter.

posted in: Nyheter, Reportasje/saker | 0

MGP-generalen Stig Karlsen, skrøt Trondheim Spektrum opp i skyene, før skandale-finalen.

Faksimile Trondheim24

… Vi ser baken på Raylee forsvinner opp en korridor, geleidet av et menneske med akkreditering rundt halsen. Sikkerhetsvakter med headset og mikrofon vaser i gangene med mål og mening, telefoner tas – er det noen som har avtale med Trondheim24? Venting. Klokken er kvart over tre på ettermiddagen og vi skulle møte hr. Karlsen klokken tre, for et ti-minutters intervju. Men her står vi og venter. Gikk det i dass?
Men der kommer Stig. Blid som ei lerke.
– Hei, så hyggelig at dere kom. Bli med her. Vi følger lydig etter, inn i mørket med scenelyset og oppvarmingen. Opp trappene og bortover mesaninen, frem til et kontor. Mannen snur seg og bryter i et stort smil:
– Hei, jeg heter Stig!
Endelig fikk vi en prat med mannen som styrer hele Melodi Grad Prix sirkuset.
– Hvordan er det å være i Trondheim?
– Det er fantastisk å være her,  MGP har ikke vært utenfor Oslo på 31 år, så det var er på høy tid at vi tok MGP ut fra hovedstaden, til en ny stor og flott arena hvor vi umiddelbart føler entusiasmen. 8000 mennesker og utsolgt. Det har vært utsolgt et par uker nå. Det er jo utrolig flott. Det er veldig stas å være her og denne arenaen er kanskje den fineste arenaen jeg har sett i Norge, forteller Stig Karlsen.

Sak for Trondheim24

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *